SILA KLIK SALAH SATU TAB DI ATAS UNTUK PERGI KE BAHAGIAN YANG ANDA SUKA . ANDA JUGA DISARANKAN UNTUK MEMBUKA PAGE INI MELALUI MOZILLA FIREFOX UNTUK KUALITI YANG LEBIH BAIK. HOPE YOU ALL ENJOY THIS BLOG .

Number Sixth

K H A M I S,  1 3  J A N U A R I  2 0 1 1

    Aku agak keletihan juga HARI ni . Petang ni aku pegi SEKOLAH dalam pukul 3.45 camtu ada KEMAS kelas . Yang terlibat aku, Apeh, Zayny, Syahira, Linda, Lina dengan Qila . Memang aku bersemangat KEMAS kelas . Hahaha . Mai kita jenguk-jenguk kejap gambar yang berjaya ditangkap tadi .Peace no war from Syahira

Rajinnya diorang . Haha


    Tak lupa juga, tadi ada latihan BOLA BALING . Hahaha . Aku suro Intan Suraya sampaikan SALAM aku kat 'DIA' . Masa nak balik tu, aku cari BIP nombor 6. Tengok-tengok ada . Dan aku tau siapa yang pakai BIP nombor 6 tu . Hahahaa . Nombor 6 tu bulan lahir aku . Aku suka nombor 6 . Lebih-lebih lagi kalau 'DIA' pakai BIP nombor 6 . Hehehee . Lagi satu, YOU all jangan lupa tengok EPISOD seterusnya cerita 6 PROGRESIF kat TV9 Khamis depan . Best cite tu, cite pasal zaman PERSEKOLAHAN . Okeyh, untill here only . Daaa, see ya next time .